Dans

 

Alyssa Edelbroek

dans woensdag 1,jeugd 6 t/m 9 jaar


Dans

Seizoen 2019-2020 werkten wij mee aan de Revue, Dit is het Nieuws op 4 en 5 april 2020.Helaas kon dit geen doorgang vinden door de Corona-crisis.

We beginnen altijd met een Warming-Up, in de meeste gevallen doen wij de standaard-vorm, maar soms vinden wij het ook leuk om het om te gooien en dan dus een totaal nieuwe Warming-Up te maken. Na de Warming-Up doen we altijd de Techniek, we bespreken dan de basisstappen, leren eventuele nieuwe passen en we bespreken de passen die in bepaalde choreo’s terugkomen.

Na de Techniek gaan we over op de choreografie: we leggen ze verder uit en oefenen ze. Ook hebben we bepaalde ‘Fun-liedjes’: om even afleiding te hebben en gewoon lol te hebben. Wij doen ook aan bepaalde dansspellen, maar hier zit altijd een doel achter. Hierdoor blijf je dus leren tijdens onze les. En tot slot proberen wij de kinderen hun uitstraling goed te houden; rechte houding, zelfverzekerd, dikke glimlach en heb maar plezier!!!

En op het einde van onze dansles is er een Cooling Down. Dit is om de spieren te ontspannen, anders kunnen er  misschien klachten optreden.. Meestal zetten we dan een langzaam liedje op.
Juf Alyssa en juf Merel geven deze groep les.