Dans

 

Alyssa Edelbroek

dans woensdag 1,jeugd 6 t/m 9 jaar

Dans woensdag 1
Juf Alyssa en juf Britney geven deze groep les.

In deze groep komen de kinderen vanaf 6 jaar tot en met 9 jaar.
We beginnen altijd met een Warming-Up, in de meeste gevallen doen wij de standaard-vorm, maar soms vinden wij het ook leuk om het om te gooien en dan dus een totaal nieuwe Warming-Up te maken. Na de Warming-Up doen we altijd de Techniek, we bespreken dan de basisstappen, leren eventuele nieuwe passen en we bespreken de passen die in bepaalde choreo’s terugkomen.

Na de Techniek gaan we over op de choreografie: we leggen ze verder uit en oefenen ze. Ook hebben we bepaalde ‘Fun-liedjes’: om even afleiding te hebben en gewoon lol te hebben. Wij doen ook aan bepaalde dansspellen, maar hier zit altijd een doel achter. Hierdoor blijf je dus leren tijdens onze les. En tot slot proberen wij de kinderen hun uitstraling goed te houden; rechte houding, zelfverzekerd, dikke glimlach en heb maar plezier!!!En op het einde van onze dansles is er een Cooling Down. Dit is om de spieren te ontspannen, anders kunnen er  misschien klachten optreden.. Meestal zetten we dan een langzaam liedje op. 

Juf Merel Dans woensdag 2, Amber de Looze en Merel de Looze geven les aan deze groep. 

De leeftijd in deze groep is vanaf ong.10 jaar in seizoen 2020/2021.
Qua opbouw wordt er op dezelfde manier les gegeven, alleen op muziek die meer past bij deze doelgroep. Er worden ook wat meer eisen gesteld aan de afwerking van alle passen. Waar mogelijk proberen we met deze groep ook deel te nemen aan danswedstrijden en demonstraties. Hiermee bieden we de groep meer uitdaging.