Nieuwsflits maart-april

Wat is er de komende periode belangrijk!
2 en 3 april     EINDELIJK, de volwassenen gaan optreden.

De crew van De Godmother

Sonny, zoon van maffiabaas Marino Carleani, is hevig verliefd op Eef maar wordt plotseling geconfronteerd met de brute moord op zijn vader. De Godfather is niet meer. Tijd om te rouwen is er niet, de zaken moeten immers door. Donna Vita, de moeder van de clan, neemt de lege plek in als hoofd van de familie. De Godmother is hiermee een feit.

Pietra Rupo beraamt een plan om ook Sonny in haar macht te krijgen door hem te koppelen aan haar mooie dochter Isabella. Zij weet de Godmother te overtuigen en die stemt in met een opgelegd huwelijk. Sonny krijgt echter lucht van het plan en verzint een list om het huwelijk te saboteren. Maar door de komst van Johnny Gielen van het UWV loopt het één en ander niet volgens plan.
De Godmother is een dikke knipoog naar de filmklassieker The Godfather met een        aaneenschakeling van komische verwikkelingen, razendsnel deurenspel en hilarische  momenten!

9 april                 Moordmysterie in de bibliotheek mmv JTL
                                         Hiermee start de boekenweek.
25 april                             Start meivakantie JTL tot en met 8 mei.
Verder nieuws;
* De vrijdag jeugdgroep is inmiddels uitgegroeid tot een groep met 22 kinderen in de leeftijd 6 t/m 12 jaar.
Ze gaan in juni hun musical laten zien, Sabotage op het Spoor. Noteer alvast de data, 25 en 26 juni!

* Donderdag 12 mei hebben wij de Algemene Ledenvergadering gepland in de theaterzaal.
Uiterlijk 20 april ontvangt iedereen de agenda en bijbehorende stukken. Heeft u zelf iets wat u daar graag behandeld wil hebben, stuur uw bericht naar info@jtl-theater.nl

 • * Jongerenraad
  Omdat het Bestuur merkte dat de verbinding naar met name de jongeren niet helemaal naar wens was, is er een jongerenraad gestart.
 • De jongerenraad zal vanaf deze nieuwsbrief een bijdrage ook leveren. Voor nu willen ze graag de aandacht vestigen op de Tips & Tops doos die al een tijdje in de middenruimte staat op het podiumpje. De jongerenraad is er voor iedereen binnen JTL en vraagt daarom tips en /of tops over wat er eventueel georganiseerd zou kunnen worden en/of wat er nooit mag veranderen. Doe daarom zo’n tip of top op een briefje in die doos, maar ook via de social media is het mogelijk. Ook voor ouders van onze wat jongere leden, ook jullie mogen in de box tips en tops doen!
  * JTL en de gestegen kosten.
  Helaas stijgen ook onze kosten van energie maar ook de daarmee samenhangende hogere kosten van onze barproducten.
  Met ingang van 4 april a.s. zullen dan ook de nodige barprijzen verhoogd zijn
  JTL en de socials
  Op facebook hebben wij een algemene hoofdpagina, maar alle toneelgroepen hebben daarnaast ook nog een eigen pagina en de dansgroepen zijn te vinden onder groepen, JTL dans. Verder hebben wij ook Instagram, TikTok enz.Dan is er natuurlijk ook nog de website, deze zijn we aan het aanpassen! 

En óók hebben we een eigen you tube kanaal waarop je je kan abonneren. Neem er eens een kijkje!

Het waren professionals die de Titanic bouwden en amateurs die de Ark van Noach hebben gebouwd.

( Murray Cohen)