Verhuur

Kostuumverhuur

Bij JTL in Lelystad kan je terecht voor kostuumhuur voor een redelijk tarief. Wij beschikken over een breed scala aan diverse kostuums, verkleedkleren en toneelkleding. Helaas hebben we niet van elk kostuum verschillende maten. Naast kostuums beschikt JTL ook over een beperkt assortiment aan decormateriaal, wat ook te huren is bij beschikbaarheid.

Verhuur gaat uitsluitend op afspraak en niet tijdens schoolvakanties. Bel op maandag-, woensdag- en donderdagochtend tussen 09:00 en 13:00 uur om een afspraak in te plannen. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

  Kostuum verhuur Flevolandse Theatervereniging JTL voor scholen, bedrijven en verenigingen.

  Geef hier aan of het kostuum voor een man, vrouw, jongen en/of meisje bedoeld is en geef hierbij ook de maten aan.

      

  N.B. Geen kostuum verhuur mogelijk tijdens school vakanties.
  Prijs op aanvraag,Afspraken maken ma-woe-dond. tussen 09.30 en 12.30 uur

   

  JTL is centraal gelegen in Lelystad, Flevoland, en beschikt over verschillende kostuums voor diverse gelegenheden. Prachtige jurken, VOC-kleding, chique pakken of pietenkostuums, JTL heeft altijd iets dat op jouw wensen aansluit. Ook beschikt JTL over een breed scala aan pruiken en hoeden voor de verhuur. Tot slot heeft JTL beschikking over decor en decormateriaal, dat ook verhuurd wordt wanneer dit beschikbaar is.