Ons Bestuur

Onze Voorzitter

Hetty Beugelink

Ik ben voorzitster van de vereniging en ook één van de oprichters van de vereniging in 1988.
Daarnaast regisseer ik meerdere groepen en ben ondersteunend bij andere groepen.
Vanuit enthousiasme ben ik regie kindertheater gaan leren( een opleiding die nu niet meer bestaat helaas) aangevuld met grimeren en  mise-en-scènespecialisatie, dansexpressie en muziektheatermodule. Verder ben ik binnen JTL de stagecoördinator voor de opleidingen artiest drama en artiest musical, secretarieel,vormgeving en entertainment en design.
JTL is voor mij inmiddels een grote familie geworden, waar men lief en leed met elkaar kan delen. Mijn beloning zijn die spelers/dansers die schuchter bij ons beginnen ( soms omdat het moest) en dan later vol vertrouwen op een podium staan, bij ons of op school of zelfs in het bedrijf waar ze werken.

Onze Secretaris

Roel Vinke


Hallo mijn naam is Roel Vinke, ik ben decorbouwer bij JTL. Dat houdt in dat ik decor bouw en het voor de voorstellingen ook in de Agora opstel. Ik ben bij JTL gekomen via mijn partner Dee. Ik ben ook ondersteunend lid van het bestuur van JTL. En begeleidt ook stagiaires van scholen bij decoropbouw. Bij JTL ben ik op de maandag, woensdag en donderdagochtend aanwezig.
Roel is al vele jaren bij de vereniging en ook al vele jaren algemeen bestuurslid. Het bestuur benoemt uit zijn midden de functies binnen het bestuur en na het weggaan vanwege andere werkzaamheden(helaas) van Nancy Bos, heeft het overige bestuur Roel voorgesteld als nieuwe secretaris. In de ledenvergadering van 29 maart 2018 zal er voor het Bestuur nog worden gezocht voor een Bestuurslid zodat het aantal bestuursleden weer oneven zal zijn.

Onze Penningmeester

Karin de Wit

Karin de Wit

Karin de Wit is in 2014 door de Algemene Ledenvergadering gekozen tot 1e penningmeester, waarmee het Dagelijks Bestuur weer kompleet werd. Karin is speelster bij volwassenentoneel en op de dinsdagavond helpt zij geregeld met de inzameling van oud papier.

 Onze 2e Penningmeester

Hans Beugelink

Ik ben één van de medeoprichters van JTL en dus ook sinds 1988 verbonden aan de vereniging.Momenteel ben ik 2e penningmeester binnen het Bestuur en verder help ik bij het vervaardigen van decor en ben ik licht en geluidstechnicus maar dat laatste niet zo veel meer omdat de voorstellingen in de Agora plaatsvinden.In de beginjaren regisseerde ik ook maar vanwege mijn beroep als buschauffeur met wisselende diensten, was dat niet langer vol te houden.Ook voor mij geldt dat de uitvoeringen mijn beloning zijn

Algemeen Bestuurslid vacature


Hallo mijn naam is Roel Vinke, ik ben decorbouwer bij JTL. Dat houdt in dat ik decor bouw en het voor de voorstellingen ook in de Agora opstel. Ik ben bij JTL gekomen via mijn partner Dee. Ik ben ook ondersteunend lid van het bestuur van JTL. En begeleidt ook stagiaires van scholen bij decoropbouw. Bij JTL ben ik op de maandag, woensdag en donderdagochtend aanwezig.

Vice-voorzitter Rieks Doornbos

Rieks Doornbos

Mijn naam is Rieks Doornbos en ik ben de vice-voorzitter bij JTL sinds een aantal jaren. Ik ben vooral actief bij voetbalver. Unicum maar vanwege mijn bestuurlijke ervaringen, ook binnen de gemeenteraad voorheen, kan ik als vice-voorzitter ondersteuning bieden waar het mogelijk is.

Algemeen Bestuurslid Ronald Edelbroek

Ronald Edelbroek

Ik ben al geruime tijd de ‘man achter de schermen’ van het netwerk van J.T.L. Momenteel vervul ik ook de functie van algemeen bestuurslid.
Maar de passie is toch het netwerk met al bijbehorende hardware Ik ben een computergek.
Vindt (bijna) alles leuk, probeer alles uit (soms gaat het ook goed mis) ik heb er nog steeds lol in wat ik doe. In mijn vrije tijd werk ik voor Nobel (Naarden).
Ook de meeste foto’s worden door mij gemaakt., maar gelukkig zijn er steeds meer mensen die dat ook leuk vinden.