Algemene voorwaarden

[tabs tab1=”Algemene Voorwaarden”]
[tab]

GEDRAGSREGELS,  helaas hebben wij als vereniging ook te maken met regels!, we blijven ze maar even herhalen!

De belangrijkste huisregels bij JTL zetten wij op papier:

 • Heb respect voor elkaar en naar elkaar
 • Mobiele telefoons blijven in de les ongebruikt! Als er iets dringends is, kan er altijd naar JTL gebeld worden omdat er tijdens de lessen ALTIJD een barmedewerker is!!, tel. 416475
 • Bij meningsverschillen tussen leidinggevenden en ouders en spelers of dansers kan er altijd een gesprek worden aangevraagd met het Bestuur of een Bestuurslid. Meningsverschillen die betrekking hebben op JTL behoren bij JTL besproken te worden. Leidinggevenden hebben ook recht op hun privéleven zonder JTL en zullen dan ook verwijzen naar JTL als zij privé worden aangesproken.
 • De laatste 6 repetities voor een voorstelling kan/mag alléén verzuimd worden indien hiervoor een geldige reden is als ziekte e.d.( conform ons huishoudelijk reglement) Schoolfeestjes zijn wel belangrijk natuurlijk maar helaas ..niet in de laatste 6 repetities of in overleg met de leidinggevende dat je eerder weg mag. Bij ziekte o.i.d. dient er te worden afgemeld bij JTL, telefoon 416475, er staat altijd het antwoordapparaat aan als er niemand aanwezig is om telefoon aan te nemen.
 • Kauwgom mag niet tijdens de lessen en voorstellingen, als je het wel in je mond hebt bij aankomst, dan NIET onder stoelen en tafels plakken of op de grond gooien s.v.p.!!!!!!! De schoonmaak is ook een vrijwilligerstaak!
 • Betreden van kleedkamers pas na toestemming van daar aanwezigen
 • Schelden, vloeken en pesten wordt niet geaccepteerd, bij constatering hiervan volgt eerst een waarschuwing, bij blijvend ongepast gedrag wordt het lidmaatschap beëindigd.
 • Hoeden, petten en hoofddoekjes zijn binnen niet toegestaan zonder hiervoor een geldige reden te hebben opgegeven.
 • Tijdens voorstellingen en optredens is het nuttigen van alcoholische dranken en blowen streng verboden.Er wordt geen alcohol verstrekt/genuttigd zolang er kinderactiviteiten en/of voorstellingen( uitgezonders voor de bezoekers) plaatsvinden.Overtredingen leveren in eerste instantie een waarschuwing op (met uitzondering van alcoholmisbruik en blowen) bij een tweede overtreding volgt schorsing welke door de eerstvolgende ledenvergadering kan worden herroepen óf bevestigd.
  Bij alcohol- en drugsgebruik wordt direct tot schorsing overgegaan, dan wel opzegging lidmaatschap.
  In voorgaande gevallen van opzegging door de vereniging blijft de contributie wel verschuldigd.
 • Tijdens de voorstellingen kunnen er foto’s dan wel video-opnames gemaakt worden, plaatsing hiervan op social media e.d. echter uitsluitend na toestemming van de leidinggevenden ter bescherming van de privacy. In principe zijn de leidinggevenden bekend met de wensen van de ouders en zullen  in voorkomende gevallen plaatsing dan ook niet accepteren.. Wij zullen als JTL hier grote zorgvuldigheid bij betrachten maar hopen dat de leden en hun vertegenwoordigers hier ook rekening mee zullen houden!
 • Een kwartier voor lestijd zijn de leidinggevenden er voor de spelers/dansers, u wordt vriendelijk verzocht met eventuele vragen vóór die tijd de leidinggevende te benaderen of via de email.

[/tab]
[/tabs]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.